Mulac.be
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een unieke en bijzondere werkplek in de omgeving van Amsterdam

Zoek je naar een bijzondere evenementenlocatie? Wij bieden  unieke evenementenlocatie en  bijzondere werkplekken. Een toplocatie in de omgeving van Amsterdam. De locatie is een voorbeeld van circulair denken. Het is de ideale plek voor nieuwe concepten en frisse ideeën. 

Ontdek onze bijzondere locaties

Wij bieden bijzondere en unieke evenementenlocaties aan. Dit bevorderd en werkt stimulerend. Verschillende ruimtes met verschillende doeleinden worden aangeboden. Hierdoor is er altijd een ruimte die aansluit bij uw wensen. Zo hebben wij een ruimte voor grote groepen tot ongeveer 100 gasten die ook nog eens is uit te breiden. De ruimtes zijn geschikt voor grote groepen voor het geven van  presentaties en workshops, maar zijn ook geschikt voor personeelsfeesten. De mogelijkheid is er ook om onze kassen te huren. Onze grootste kas beschikt over 50 plaatsen met een bar. Handig voor als je een borrel wil organiseren.  Ook hebben wij een kleine klas. Deze is uitermaat geschikt voor brainstormsessie, vergaderingen en workshop. Zijn deze ruimtes nog iets te groot voor u dan bieden wij ook nog kleinere ruimtes aan zoals de ODS Container of de Finch. 

Een evenementenlocatie in Amsterdam

Tegenwoordig heeft personeel al voldoende aan een goede kop koffie, een werkende laptop en een snelle internetverbinding.  Voor een snelle internetverbinding, een kop koffie en een unieke werkplek zorgen wij. Wij van C-Bèta bieden werkplekken aan die zorgen voor inspiratie en frisse ideeën. Het geeft net dat beetje extra inspiratie.  Naast het feit dat u werkt in een unieke omgeving. Is dit ook een plek waar ondernemers elkaar tegenkomen en frisse ideeën kunnen uitwisselen in de omgeving van Amsterdam. Deze werkplek biedt de faciliteiten om goed te werken en geïnspireerd te raken door de omgeving. Het uitgangspunt is gebruik maken van duurzame materialen, dit is waar wij voor staan. 

Circulair en duurzaam

Vanuit onze circulaire filosofie is er zorgvuldig gekozen voor duurzame producten. Dit is ook terug te zien in onze evenementen en werkruimtes. Wij kunnen onszelf daarom met trots een circulaire evenementenlocatie in Amsterdam noemen. En daar zijn wij erg trots op! Voor prikkelende evenementen en bijeenkomsten met een juiste boodschap. Dit is goed voor concepten en ideeën te bedenken. Heb je wensen met betrekking tot de catering? Ook hier kunnen wij aan voldoen. Wij bieden jou een oplossing op maat aan. Zo zijn er verschillende mogelijkheden; van een borrel tot een lunch of diner. Onze mogelijkheden zijn eindeloos! Ben je benieuwd wat C-Bèta voor jou en je gasten kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en samen bieden we een oplossing op maat aan.

 

Bent u op zoek naar werkplekken of plek voor een evenement Bij C-Bèta heeft u veel mogelijkheden. Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. 

http://c-beta.nl/