Mulac.be
Image default
Woning en Tuin

Een tuindoek op maat van uw persoonlijke voorkeuren

123TuinPoster is de ideale partner, indien u op zoek bent naar de perfecte oplossing voor die lelijke tuinmuur of schutting achter uw woning. In een handomdraai zorgen voor pracht en praal in uw tuin? In een vingerknip genieten van een uniek uitzicht? Dat doet u met onze tuindoeken op maat van uw smaak en budget!

 

Tuinmuren bestaan in allerlei afmetingen. Sommige muren zijn hoog en smal, andere zijn dan weer laag, maar lang. Bij 123TuinPoster kan u daarom rekenen op maatwerk van de hoogste plank, zodat om het even welke tuin kan genieten van onze tuindoeken. Bovendien kan u ze volledig personaliseren naar wens om die saaie stenen muur om te toveren in een prachtig staaltje kunst.

Wat had u bijvoorbeeld gedacht een lavendelveld van de Franse Provence? Of van een woestijn van de Egyptische Sahara? Of misschien wilt u wel een levensgroot Boeddhabeeld afgebeeld hebben of een diepgroen bos? Of liever een foto van uw kinderen, gezin of huisdier? Alles kan, u bepaalt helemaal zelf de sfeer van uw tuin!

 

Kiezen voor 123TuinPoster is kiezen voor tuindoeken met tal van troeven

123TuinPoster weet als geen ander waar u naar op zoek ben. We doen er alles aan om uw tuindoek volledig aan uw wensen aan te passen. Hoe? Niet alleen door uw bestelling nauwkeurig op te volgen, maar ook door u te omringen met diverse voordelen. We zetten de belangrijkste alvast voor u op een rijtje:

  • 100% weersbestendigheid met optimaal onderhoudsgemak
  • Onzichtbare ophangsystemen op maat van iedere tuinmuur
  • 100% kleurvastheid met 3 jaar kleur garantie
  • Unieke opwaardering met heuse meerwaarde voor uw woning
  • 100% klanttevredenheid met uitstekende dienst-na-verkoop

 

Meer weten over de tuindoeken van 123TuinPoster?

Groot gelijk hebt u! Wij zijn immers de meest betrouwbare partner. Hoe we u dit kunnen garanderen? Omdat we de uitvinder zijn van de tuinposter! Wilt u meer te weten komen over wat we precies voor u kunnen betekenen?

Dan kan u voor meer informatie altijd terecht op het nummer 085-0021403. Wilt u een vrijblijvende prijsofferte bekomen? Vul dan gerust uw gegevens in op ons online contactformulier in en ontvang snel een offerte op maat. Onze medewerkers proberen u zo spoedig mogelijk verder te helpen!

https://www.123tuinposter.nl/tuindoeken/