Wanneer u echt een spectaculair feest wil geven, kiest u voor een rondvaart door Leiden of de Kagerplassen. Maar wie schakelt u hier voor in? U kunt kiezen voor een gezellig zaaltje, maar dat is eigenlijk niet zo uniek. Een rondvaart rondom de Kagerplassen of Leiden, is dit echter wel. Dan is het verstandig om eens te bekijken wat de mogelijkheden zijn van Partyboot / Groene Hart Cruises. Bij een van de twee boten kunt u onder andere uw intieme familiefeesten geven. Maar ook voor uitbundige bruiloften en partijen bent u bij deze aanbieder op het juiste adres. Met een prachtige locatie op de wateren rondom Leiden of de Kagerplassen bent u verzekerd van een juiste invulling van uw feest.

Een complete keuken aan boord tijdens uw rondvaart in Leiden

Kwaliteit is een ruim begrip. Maar wat houdt kwaliteit in als het gaat om een rondvaart rondom Leiden of in de Kagerplassen? Om het te specificeren hebben we het nu over het eten. Het kan dat u kiest voor een feestje, gecombineerd met een rondvaart op de Kagerplassen of nabij Leiden. Dan wilt u uw gasten ook iets lekkers voorschotelen. Dan bent u op het juiste adres bij Partyboot / Groene Hart Cruises. Zij hebben namelijk een professionele keuken én kok aan boord. Hierdoor heeft u zeer ruime keuze voor uw hapjes, maar ook voor buffetten. Natuurlijk helemaal afhankelijk van uw wensen en behoeftes.

Alleen dagverse producten tijdens uw rondvaart in de Kagerplassen

Wanneer je eten gaat bestellen terwijl je aan het varen bent door Noord-Holland en Zuid-Holland, kan dit lastig zijn. Dit is echter niet het geval als u kiest voor een rondvaart langs de hoogtepunten van Leiden of door de Kagerplassen met buffet. Voor de bereiding van dit buffet wordt alleen gewerkt met dagverse producten. Partyboot / Groene Hart Cruises kan deze heerlijke gerechten allemaal zelf produceren in de eigen keuken op de boot. Dit zorgt ervoor dat u ongedwongen kan genieten van een rondvaart rondom Leiden of de Kagerplassen. De koelruimtes op deze boot zijn zeer praktisch en gemakkelijk te gebruiken, hierdoor bent u verzekerd van de verse producten én van hoogstaande kwaliteit.