Waarom refurbished?

Een Refurbished toestel is een stuk minder duur dan een kersverse telefoontoestel en ook nog eens duurzaam! Iedereen houdt ervan om te korten en daarom is een refurbished Iphone een goede oplossing. Een refurbished iPhone kopen is een perfect plan. Dit heeft te maken met het feit dat alle refurbished telefoons niet van kersverse Apple iphones te onderscheiden zijn. De functies en het uiterlijk zijn als die van een nieuw toestel.Wij hebben 6 redenen voor je op een rij gezet waarom je voor refurbished samsungs kiest:

Het uiterlijk – Er wordt nauwkeurig gekeken naar de binnen- en buitenkant van jouw refurbished iPhone. Een essentieel onderdeel van het reviseren is het beoordelen van het uiterlijk. Jouw toestel is voorzien van een gloednieuwe display en behuizing. Binnen 24 uur krijg je jouw apparaat – geheel krasvrij – bezorgd.

Voordelig – Een refurbished iPhone kopen, is een plan waarmee je centen bespaart. Het is goedkoper dan het aanschaffen van een kersverse Apple iPhone. Niet van nieuw te onderscheiden en minder kostend dan ooit!

Garantie – Over een garantie beschikken, is een heerlijk gevoel. Voor alle klanten van TelefoonDiscounter.nl hebben wij een unieke en ijzersterke garantie. Het is een stevige garantie van 2 jaar op al onze refurbished iphones. Hier zit een gratis vervangservice bij. Dat betekent dat mocht er onverhoopt iets kapot gaan of niet meer werken, TelefoonDiscounter.nl jouw refurbished iPhone gratis repareert.

Niet goed, geld terug – Dit geeft alle klanten van Telefoondiscounter.nl altijd een aangenaam gevoel. Ben je toch niet helemaal tevreden over je refurbished gsm? Het komt bijna niet voor, maar het is altijd fijn om over de kans te beschikken. Simpel retourneren binnen 14 dagen, dat kan alleen bij Telefoondiscounter.nl.

Accu – Alle refurbished samsungs beschikken over een geheel nieuwe accumulator. Een accu verliest, naarmate de tijd vordert, aan kracht. Dit geldt niet voor jouw refurbished gsm. De oude accumulator is gesaneerd en vervangen. Zo ben je er honderd% van verzekerd dat je over een ideaal werkende batterij beschikt.

Propere bezorging – Wanneer je een refurbished Apple iPhone koopt, dan krijg je ‘m morgen binnen. Zo eenvoudig is het! Vandaag een Apple iPhone kopen voor 23:59 uur? Dan krijg je deze de volgende dag bezorgd. Jouw telefoon refurbished wordt gratis en binnen vierentwintig uur bezorgd.

Voorkomende Iphone kopen

U kunt bv. een Iphone kopen op een marktplaats of u kunt een gebruikte iphone kopen bij een bedrijf. Het verschil met het kopen van een Iphone bij een firma of op marktplaats is dat je op een marktplaats geen garantie krijgt. Je koopt een Iphone bij een Particulier die geen garantie geeft. Andere voordelen als je het bij een bedrijf koopt is dat Alle Telefoons worden nagekeken en getest. De samsungs werken nog goed en je krijgt er garantie op.

Wat is Refurbished?

Je ziet het hedendaags vaak langskomen op bijvoorbeeld Groupon en vanzelfsprekend in het nieuws. De rechtszaak tegen Apple over de refurbished producten. Ondanks dat je het steeds vaker langs ziet gaan weet nog steeds niet iedereen wat refurbished inhoudt. Refurbished zijn voorkomende artikelen die door een deskundige weer een nieuw leven in geblazen wordt. De specialist vervangt de minder of niet werkzaam onderdelen voor kersverse. De refurbished toestellen worden altijd goed getest op ongemakken.

Hedendaags wil iedereen duurzaam leven, het is minder duur en je doet wat voor het milieu. De trend van gebruikte artikelen blijft aanhouden sinds de crisis. We worden een stuk beter bewust geworden van onze uitgave en het milieu vanzelfsprekend. Desondanks vinden veel mensen voorkomende producten eng en willen desondanks liever iets nieuws. Of je kiest voor de middenweg, refurbished!