Mulac.be
Image default
Dienstverlening

Een incassobureau voor particulieren inschakelen.

Incassobureau voor particulieren

Wel eens via internet aangekocht maar helemaal niks gekregen? Dat kan u dus door een incassobureau voor particulieren doen laten incasseren. Via internet wordt veel aangekocht Heden ten dage. Wel afgerekend maar vervolgens niets ontvangen? Het gebeurt heel vaak Als een webshop vervolgens niet meer thuis geeft, is er een groot probleem. Dat is uiteraard niet de juiste gang van zaken. Indien er vervolgens ook niets terugbetaald wordt, blijft de webwinkel eigenaar ingebreke. Een particuliere incasso is dan uiteraard een mogelijkheid.

De minnelijke fase

Wanneer de particuliere incasso opdracht opgestart wordt. Uw debiteur ontvangt van ons een allereerste schrijven. In het schrijven vind de debiteur wat hij moet voldoen. In de wet worden particuliere opdrachtgevers uitstekend beschermd. Hierin zijn diverse zaken heel goed geregeld bij bijvoorbeeld een koop via internet. Binnen veertien dagen kunt u nog op uw koop teurgkomen. U kunt de goederen terugsturen en uw geld opeisen.

Gratis uw vordering indienen

Het is aan te raden snel actie te nemen. Als er niet voldaan wordt kan dit diverse oorzaken hebben. Uw debiteur kan op het punt staan bankroet te gaan. Wanneer uw debiteur failliet gaat, valt er helemaal niets meer te halen. De toezichthouder (curator) heeft het dan voor het zeggen. De toezichthouder (curator) gaat alles verdelen, maar bijna altijd blijft er voor de crediteuren niets over. Dien dus meteen nog uw particuliere incasso bij Bill in. Ga hiervoor naar onze website. Een klanten  account aanmaken en uw incassoopdracht invoeren is meer dan voldoende.

http://www.billincasso.nl/nl/incassobureau-particulieren.html