Mulac.be
Image default
Winkelen

Een dagje uit naar Amsterdam

Een dagje uit naar Amsterdam

 

Wanneer je een dagje naar Amsterdam voorbereid dan is het saai als je slechts van 12 tot 17 uur in de stad vertoeft. Er is namelijk vanaf de ochtend tot in de late uurtjes een hele hoop te doen. Wij gaan u onderstaand verder informeren betreft Amsterdam, amsterdam en shoppen, amsterdam en uitgaan en kort betreft de masterdame wallen.

 

Waarom is Amsterdam zo’n populaire stad:
Amsterdam is eigenlijk al eeuwen de spil van Nederland. Met name sinds 1960 en daarna is Amsterdam bij verre na de belangrijkste stad op alle fronten in Nederland geworden. Je hoort nu steeds vaker dat mensen het liefst richting de randstad en of met name richting Amsterdam willen verhuizen. Echter maakt dit Amsterdsam wel vrij duur om te wonen. Tevens moet je in Amsterdam ook voor meer geld genoegen nemen met minder grond.

 

Amsterdam en shoppen:
95% van alle bezoekers van Amsterdam gaan natuurlijk shoppen. Lekker winkelen in allemaal winkels en winkelketens die mogelijk niet in uw thuis stad aanwezig zijn. Er wordt ook vaak gezegd dat alle trends vanuit Amsterdam over Nederland verspreiden. Dit klopt ook wel, meestal hebben ze hier alle collecties net wat eerder en uitgebreider. Je kunt in Amsterdam in vele winkelstraten en sub straten terecht toch zijn de kalverstraat, leidschestraat en de Hartenstraat, Wolvenstraat, huidenstraat, reestraat en nog veel meer.

 

Uitgaan in Amsterdam en de wallen.

Stappen in Amsterdam is echt helemaal geweldig. Of je nou begin 20 bent of al ruim ouder dan 50 je hebt enorm veel kroegen en bars. Ook kun je in het walen gebied in bars uitgaan waar je ook eventueel een sexshop Amsterdam in zou kunnen lopen. De stad gaat eigenlijk niet dicht wel moet je juist de adresjes weten om lekker lang door te halen.

 

Kortom Amsterdam is een leuke stad waar je een hoop kunt en zult beleven.

 

http://www.chattenmetvreemden.biz