Wanneer u kiest voor een busreis kunt u met een gerust hart alles achter u laten. Busreizen die georganiseerd zijn door een reis- en touringcarbureau hoeft u zich namelijk nergens meer zorgen over te maken. Zo is het hier mogelijk om een busreis in combinatie met een musicalbezoek te boeken. U wordt opgehaald door een luxe touringcar bij een opstapplaats naar keuze en de busreis rijdt richting de bestemming. Hier kunt u vervolgens een hapje en een drankje nuttigen. Daarna wordt u naar het theater gebracht en geniet u van de voorstelling. Na de musical rijdt de touringcar terug en wordt u thuisgebracht. U zult een onvergetelijke dag beleven.

Maak een meerdaagse busreis naar het buitenland

Een meerdaagse busreis maken naar het buitenland? U kunt kiezen uit een tal van verschillende busreizen met veilige touringcars: een vijftal dagen naar een Duitse stad of kies voor een tiendaagse busreis naar Spanje. Naast dat u kunt genieten van de omgeving, komt u dankzij de professionele reisleiding veel te weten over de cultuur, natuur, steden en dorpen in Europa. De busreis is volledig georganiseerd; zo wordt u opgehaald op een door u gekozen opstapplaats, slaapt u in goede hotels en na de reis wordt u netjes thuisgebracht. De luxe touringcars zijn voorzien van veel beenruimte en comfort. Ideaal wanneer u lang in de bus moet zitten. En wist u dat een busreizen milieuvriendelijker zijn dan vliegtuig, boot of eigen auto?

Zelf een bus huren? Naast busreizen is ook dit mogelijk!

Voordelig, zorgeloos en milieubewust. U kunt bij een gespecialiseerd reis- en touringcarbureau naast onvergetelijke busreizen ook terecht wanneer u zelf een bus wilt huren. Het is voor uw bedrijfsuitje of voor uw familiedag een ideale manier om zorgeloos op een specifieke bestemming te geraken en komt een groep ook weer veilig thuis. Zo kunt u eenvoudig uw eigen busreis organiseren. Het reis- en touringcarbureau beschikt over een aantal touringcars. Kies bijvoorbeeld voor een bus met meer beenruimte, met een verstelbare rugleuning of een tal van andere faciliteiten. Alle touringcars zijn voorzien van airco en toilet. Ideaal voor lange en/of warme busreizen. Het organiseren van uw eigen busreis was nog nooit zo eenvoudig.