Mulac.be
Image default
Bedrijven

De OR training

Wilt u binnen uw bedrijf een ondernemersraad  oprichten? Dan doet u er goed aan om een aantal personeelsleden aan te wijzen als voorzitter, secretaris en penningmeester van deze OR. Het is van groot belang om zeker bij een groot tot middelgroot bedrijf ook de inspraak van uw personeel te laten gelden en daarom is een OR training voor deze aangewezen personen een verstandig idee. Tijdens een dergelijke OR training komen diverse eigenschappen van bijvoorbeeld communicatie en onderhandelen aanbod. Dankzij deze training kan men een eerlijke kans krijgen om veranderingen binnen uw bedrijf tegen te gaan of juist door te voeren.

Leer leidinggeven dankzij een OR training

Tijdens een OR training kunnen diverse zaken aanbod komen. Er zijn namelijk verschillende OR cursussen te volgen. Kijkt u maar eens naar het volgende lijstje:

  • Zo kunt u een vertrouwenspersoon opleiden dankzij deze OR training
  • Of leren communiceren met uw achterban
  • De basis van een goede vergadering leren leiden? Ook dan kunt u aan een dergelijke training erg veel hebben
  • En ten slotte is onderhandelen met uw leidinggevenden dan wel ondergeschikten ook een vak op zich en dat komt dan weer aanbod in een speciale cursus dat hierop gericht is.

U leest het, een dergelijke cursus zal u geen windeieren leggen want u zult hier zeer zeker van kunnen profiteren in de toekomst.

Uw managerskwaliteiten komen hiermee naar boven

Het is ook wel zo prettig dat mensen het naar hun zin hebben op hun baan. Het gaat niet alleen maar om hard werken en geld verdienen. Als men ziet dat het bedrijf verandert door hun eigen ideeën dan blijft men ook gemotiveerd om dat extra beetje werk te doen. En dat allemaal dankzij de oprichting van een ondernemersraad. Ga dus snel op zoek naar een bedrijf waar u dit kunt trainen.

https://www.academy4-or.nl/or-trainingen/