Mulac.be
Image default
Mode en Kleding

De mooiste jurken in grote maten bestellen?

De webshop voor grote maten jurken in de maten XL tot 5XL richt zich op allerlei soorten jurken voor vrouwen die een grotere maat willen hebben. Van de week kregen we een order binnen van een best groot bedrijf dat ze tientallen jurken grote maten wouden kopen voor kerstpakket voor zijn medewerksters binnen een paar weken. Omdat deze een grote order was van dit bedrijf die we hadden gekregen, namen we eerst contact met hun op om te vragen, hoeveel jurken grote maten wouden willen, welke kleur en uiteraard welke maten want ze kunnen wel zeggen welke kleur en de hoeveelheid maar als we niet weten in welke maat, dan hebben we weinig wat aan. Het bedrijf wil in totaal 50 Jurken Grote Maten met verschillende kleuren (blauw, rood, zwart, paars, geel & enz.) in XL, 2XL, 3XL enzovoort maten. Hiernaast wil dit bedrijf deze Jurken grote maten in verschillende verpakking ontvangen.

Bestelling jurken grote maten

De bestelling van 50 Jurken grote maten met verschillende kleuren wordt binnen 3 afgeleverd bij het bedrijf zelf die in een grote stad zich bevindt. Zo worden er tientallen orders bij ons bedrijf, Jurken Grote maten binnen gekomen wekelijks en snel wordt afgeleverd. Jurken grote maten vindt de vindbaarheid op sociaal media ook zeer belangrijk. Door actief te zijn op sociaal media blijven onze volgers en klanten op de hoogte van onze acties, nieuwe collecties en allerlei andere diensten die we opleveren. Jurken Grote maten is te vinden op alle sociale media’s met naam Jurken Grote maten. We doen ons best om zoveel mogelijk onze klanten tevreden houden met onze producten en diensten door hun korting te geven, juiste Jurken grote maten hebben en hun altijd ten antwoord staan wanneer ze ons bellen en een vraag of klacht hebben.

Nieuwe collectie grote maten jurken

Jurken grote maten brengt volgende maand, eind september, zijn nieuwe collectie op de site en winkel. Deze collectie bestaat uit tientallen jurken grote maten die verkrijgbaar is voor iedereen. Deze jurken grote maten worden van een speciale stof gemaakt waardoor zweet vlekken niet op jurk kunt zien. Wil je nou ook deze bij Jurken Grote Maten hebben? Dan kun je het nu al voor bestellen zodat je het als eerst binnen hebt en draagt. Onze gegevens kun je vinden op onze website Jurken Grote maten en ons visitekaartje hier onderin.

https://zizzi.nl/c1046/jurken