Bent u aan het bouwen aan uw nieuwe woning? Of bent u uw huidige woning aan het renoveren en neemt u daarbij de keuken onder handen? Als u op zoek bent naar een prachtige en unieke keuken voor in uw nieuwe of vernieuwde huis, loont een bezoek aan Eiken Project in Stabroek (Antwerpen) zeker! Deze keukenbouwer specialiseert zich in unieke landelijke keukens die altijd op maat worden gemaakt. Hier dus geen standaard keukens zoals bij andere bedrijven, maar een keuken die aan al uw wensen voldoet!

Ambachtelijk vakwerk

Hoe gaat Eiken Project te werk voor zijn landelijke keukens op maat in Stabroek, provincie Antwerpen? Heel simpel. Ten eerste maakt u een afspraak met de zaakvoerder in de showroom. Tijdens deze afspraak vertelt u uitvoerig uw wensen voor uw nieuwe keuken. Op basis hiervan wordt een ontwerp uitgetekend dat kan worden aangepast tot u helemaal tevreden bent. Vervolgens gaan de vakmensen van het bedrijf in de werkplaats aan de slag. Alle landelijke keukens worden er namelijk op ambachtelijke wijze op maat vervaardigd. De keukens worden bovendien gemaakt van massief eik, wat leidt tot een duurzame keuken die een leven lang meegaat. De ambachtelijke werkwijze zorgt bovendien voor echt vakwerk, zo ontvangt u een keuken van de hoogste kwaliteit. Als laatste wordt uw nieuwe keuken zorgvuldig geïnstalleerd in uw huis. Tijdens het hele traject wordt u deskundig bijgestaan door de zaakvoerder van Eiken Project, en blijft u steeds op de hoogte van elke ontwikkeling. Naast vakwerk, profiteert u dus ook van heldere en duidelijke communicatie.

Wordt verliefd op de unieke keukens van dit bedrijf

Bent u helemaal betoverd door de landelijke keukens op maat van deze Antwerpse keukenbouwer? Wacht tot u enkele eerdere realisaties bekijkt op de website van het bedrijf; dan wordt u helemaal verliefd op deze unieke keukens. Bent u ook overtuigd? Neem dan zeker spoedig contact op met Eiken Project en vraag om een persoonlijk ontwerp. U vindt de contactgegevens op hun website.

https://www.eikenproject.be/index.php