Mulac.be
Image default
Woning en Tuin

Dakherstel in goede handen bij Kewodak

Is uw platte of licht hellende dak toe aan een stuk onderhoud? Geef dit dan in vertrouwde handen. Dakdekkersbedrijf Kewodak is al meer dan 30 jaar volledig gespecialiseerd in dak werkzaamheden voor het platte dak.

Grondig onderhoud en dak vernieuwing

De werkzaamheden van Kewodak zijn heel divers. Ze variëren van het verrichten van benodigd onderhoud door de dakspecialist tot werkzaamheden aan een compleet te vernieuwen dak.

Ruime keus uit soorten dakbedekking

Kewodak verricht haar werkzaamheden door heel Nederland. Wij zijn op vele terreinen specialist en werken tevens in bouwteam verband. Bent u toe aan een nieuw dak? Bekijk dan de diverse mogelijkheden. Een nieuw dak kan namelijk variëren van een dak dat bedekt is met bitumen tot een natuurvriendelijk dak met veel groen.

Witte daken en zonnepanelen

Ook voor het dakdekkersbedrijf staat de tijd niet stil. In onze branche werken wij voortdurend aan innovatie. Zo brengt de klimaatverandering met zich mee dat wij steeds vaker opdracht krijgen voor het aanbrengen van een wit dak. Deze daken kaatsen het zonlicht beter terug, zodat het in het gebouw overdag een flink stuk koeler blijft. Ook het plaatsen van zonnepanelen op het dak, is een activiteit die Kewodak uitstekend met haar dakdekkerswerkzaamheden weet te combineren.

Expert is isoleren

Kewodak is expert in het isoleren van het platte dak. Dit vermindert stookkosten in de winter en houdt ’s zomers de warmte buiten. Onze werkzaamheden zijn verzekerd bij het Dakmerk Waarborgfonds, zodat de duurzaamheid is gegarandeerd. Daarnaast zijn wij aangesloten bij Vebidak en in het bezit van het VCA- en KOMO procescertificaat.

http://www.kewodak.nl/