Mijn administratie bij Yoursminc ondergebracht

Onlangs heb ik mijn administratie bij Yoursminc ondergebracht. Een zeer goede beslissig van mijzelf, wat mij bijzonder veel tijd en geld op heeft geleverd. Voorheen moest ik hier heel veel tijd voor uittrekken om dit allemaal te regelen,. Tegenwoordig ben ik er snel mee klaar en kan ik in slechts enekele muisklikken deze inzien. Voordat het zover was, moest ik mij eerst aanmelden.

Op de website van Yoursminc kan je stap voor stap je inschrijven. Zeer duidelijk kan je zien wat je moet invullen, voordat je naar het volgende veld kan gaan. Let er wel op dat alle gegevens moeten kloppen, maar dat spreekt voor zich. Zodra je aan het einde bent, kan je de ingevulde gegevens opslaan en meteen aan de slag gaan.

Ook de administratie bij Yoursminc onderbrengen?

Ben jij als ondernemer, zzp’er of éénmanszaak op zoek naar een goede administratie, kijk dan een sop de website van Yoursminc. Hier hebben zij een online boekhoudprogramma gemaakt, die voor iedereen makkelijk is om mee te werken. Vooral voor het aanleveren van de boekhouding naar jouw accountant, is dit een bijzonder makkelijk progeramma. 

Yoursminc is opgericht in 2013 en heeft inmiddels al meerdere bedrijven kunnen helpen met hun online boekhoudprogramma. Uit eigen ervaring zijn de oprichters, Joost van de Wiel, Rob Zoeteweij en Guy van Dingenen, er eachter gekomen dat veel programma’s te ingewilkeld zijn om mee te werken. Hier hebben zij verandering in gebracht om een zeer makkelijk boekhoudprogramma op de markt te brengen. 

 

Slotenmaker in Fijnaart staat 24/7 voor U klaar

Professionele slotenmaker Fijnaart Op zoek naar professionele inbraakbeveiliging in Fijnaart? Van Delft Slotenmaker© biedt u professionele beveliging van uw huis of pand. Pogingen tot inbraak nemen elk jaar weer toe in Nederland. Inbraak kunt u voorkomen door professioneel hang- en sluitwerk. Een erkende en gekwalificeerde slotenmaker helpt u met inbraak te voorkomen. Indien u slachtoffer bent geworden van inbraak, dan helpt de slotenmaker u ook graag verder. Slotenmaker in Fijnaart Wilt u weten wat Van Delft Slotenmaker© voor u kan betekenen? Ga direct naar de website en bekijk alle voordelen of neem direct contact op. Ze helpen u graag verder en indien nodig kunnen ze binnen 30 minuten bij u aanwezig zijn om u verder te helpen. Ze zijn elke dag, elk moment bereikbaar om u van dienst te zijn. Ook op feestdagen, ’s nachts of in het weekend zijn ze dus beschikbaar om u verder te helpen! In Fijnaart en omgeving rijden er meerdere servicewagens rond, hierdoor zijn ze altijd snel op het gewenste adres. Voor een professionele slotenmaker in Fijnaart gaat u dus naar Van Delft Slotenmaker©

Meer lezen kijk dan op de slotenservice google+ pagina

Koeling, horeca koeling of koelcel te koop? Schakel A-Aircool.be in!

Gaat u de markt af voor een geschikte koeltechniek specialist voor een installatie op maat en de specialisatie in koeltechnische oplossingen? Dan vind u bij A-Aircool Koeltechniek zeker de juiste partner. Wij bieden dan ook hoogtechnologische oplossingen voor bedrijven op zoek naar een gepast antwoord voor hun klimaatprobleem. We worden ook niet zomaar geprezen om om te kunnen met projecten met een hoge risicofactor.

Airconditioning

De airconditioning en de installatie voor het verversen van de lucht van een gebouw staan voorop wanneer u een gezond binnenklimaat en aangenamer thermisch comfort beoogt. Deze twee aspecten spelen een sleutelrol binnen de  dienstverlening op vlak van airco specialist A-Aircool.

Ventilatiesysteem

Investeren in een betrouwbaar en degelijk afgesteld ventilatiesysteem is zeker geen overbodige luxe. De correcte ventilatie van uw woning of bedrijfsgebouw beidt enkel voordelen voor de gebruikers en inwonenden. Hun algemen gezondheid vaart er wel bij. Wat u als wergever geen windeieren legt.

Koeling

De koeling maakt deel uit van het klassiek systeem bij de algemene klimaatregeling. Meer info vindt u op onze website: www.a-aircool.be

https://www.a-aircool.be/koeling-horeca-koeling-koelcel-te-koop-frigobouw/

De verschillende manieren om een tweedehands auto te kopen

Als je een tweedehands auto kopen wilt, dan is het goed om te weten wat de verschillende mogelijkheden zijn. Het is allereerst handig om voor jezelf duidelijk te weten wat voor soort auto je zoekt. Een tweedehands auto is niet overal hetzelfde. Je kunt immers een redelijke nieuwe auto tweedehands kopen, maar je kunt ook een oudere auto tweedehands kopen. De nieuwere auto is hoogstwaarschijnlijk zuiniger, verkeert in een betere staat en heeft minder kilometers op de teller. Deze auto is echter wel duurder. Als je een dergelijke auto koopt, dan is de auto uiteraard wel goedkoper dan een nieuwe.  

Een tweedehands auto kopen bij de dealer

Veel mensen willen een tweedehands auto kopen via het internet. Hier is in principe niets mis mee. Het enige punt is dat je nooit helemaal zeker weet of je een goede tweedehands auto kopen gaat. Daarom is het vaak verstandiger om een tweedehands auto te kopen via een autobedrijf of via een online platform.  

Een tweedehands auto kopen via een garage

Wat je ook kunt doen als je een tweedehands auto kopen wilt, is naar een garage toe gaan. Vaak vind je daar auto’s die zijn ingeruild en deze kun je dan gewoon kopen.

http://www.expocar.nl/tweedehands-auto/

Novoferm garagedeuren en Novoferm bedrijfsdeuren en garagedeuren met certificaat

Garagedeuren en bedrijfsdeuren moeten vanzelfsprekend voldoen aan bepaalde voorwaarden en omdat de deuren van Novoferm daaraan voldoen, is het raadzaam om eens het assortiment van dit merk te raadplegen. Laat u verbazen. Novoferm garagedeuren of Novoferm bedrijfsdeuren: de dealers van dit merk deuren bevinden zich door heel het land waardoor er voor klanten altijd een dealer in de buurt te vinden is. Alle bedrijfsdeuren en garagedeuren van het merk Novoferm zijn voorzien van het kwaliteitsmanagementsysteem DIN ISO 900. Bovendien zijn ze volgens dezelfde richtlijnen geproduceerd. Ze voldoen aan de veiligheidsnormen zoals gesteld de Europese productnorm DIN EN 13241-1. De aandrijving van de deuren wordt alleen door gecertificeerde instituten gekeurd. Tot slot staat service en vakmanschap bij leveranciers van het merk Novoferm buiten kijf.

Bedrijfsdeuren en garagedeuren: het voordeel van Novoferm

Een keuze voor bedrijfsdeuren en garagedeuren van het bekende merk Novoferm is een keuze voor kwaliteit. De deuren kunnen in één dag volledig worden ingebouwd en afgewerkt. Het merk biedt voor elke garage een passende oplossing. Er kan een keuze worden gemaakt uit een brede collectie deuren, allen voorzien van andere eigenschappen. Zo kan het aanbod maximaal worden afgestemd op de wensen van de klant en de toepassing in kwestie. Met een keuze voor Novoferm garagedeuren of Novoferm bedrijfsdeuren is kwaliteit gegarandeerd. Het zijn robuuste deuren, bestand tegen weer en wind die tegen een stootje kunnen. De deuren zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen.

Bedrijfsdeuren en garagedeuren: het voordeel van het afsluiten van een serviceovereenkomst

Bij het plaatsen van garagedeuren en bedrijfsdeuren zoals Novoferm garagedeuren of Novoferm bedrijfsdeuren, is het verstandig om direct een serviceovereenkomst af te sluiten met partij die de deur levert. Een dergelijke overeenkomst biedt u flink wat voordelen. Een technisch adviseur komt periodiek langs om ter plaatse inspectie uit te voeren. Mocht de deur iets mankeren dan kan dit direct worden opgelost: hiermee voorkomt periodiek onderhoud dat bedrijfsprocessen moeten worden onderbroken. Het afsluiten van een serviceovereenkomst biedt nog meer voordelen. Zo krijgen klanten met een dergelijke overeenkomst vaak voorrang op klanten die dit niet hebben en kunnen ze aanspraak maken op extra aantrekkelijke garantievoorwaarden. Een deurenleverancier kan vaak een serviceovereenkomst op maat maken zodat dit geheel aan de wensen van de klant voldoet.

http://abtechniekgaragedeuren.nl/#ab-techniek-garagedeuren

De OR training

Wilt u binnen uw bedrijf een ondernemersraad  oprichten? Dan doet u er goed aan om een aantal personeelsleden aan te wijzen als voorzitter, secretaris en penningmeester van deze OR. Het is van groot belang om zeker bij een groot tot middelgroot bedrijf ook de inspraak van uw personeel te laten gelden en daarom is een OR training voor deze aangewezen personen een verstandig idee. Tijdens een dergelijke OR training komen diverse eigenschappen van bijvoorbeeld communicatie en onderhandelen aanbod. Dankzij deze training kan men een eerlijke kans krijgen om veranderingen binnen uw bedrijf tegen te gaan of juist door te voeren.

Leer leidinggeven dankzij een OR training

Tijdens een OR training kunnen diverse zaken aanbod komen. Er zijn namelijk verschillende OR cursussen te volgen. Kijkt u maar eens naar het volgende lijstje:

 • Zo kunt u een vertrouwenspersoon opleiden dankzij deze OR training
 • Of leren communiceren met uw achterban
 • De basis van een goede vergadering leren leiden? Ook dan kunt u aan een dergelijke training erg veel hebben
 • En ten slotte is onderhandelen met uw leidinggevenden dan wel ondergeschikten ook een vak op zich en dat komt dan weer aanbod in een speciale cursus dat hierop gericht is.

U leest het, een dergelijke cursus zal u geen windeieren leggen want u zult hier zeer zeker van kunnen profiteren in de toekomst.

Uw managerskwaliteiten komen hiermee naar boven

Het is ook wel zo prettig dat mensen het naar hun zin hebben op hun baan. Het gaat niet alleen maar om hard werken en geld verdienen. Als men ziet dat het bedrijf verandert door hun eigen ideeën dan blijft men ook gemotiveerd om dat extra beetje werk te doen. En dat allemaal dankzij de oprichting van een ondernemersraad. Ga dus snel op zoek naar een bedrijf waar u dit kunt trainen.

https://www.academy4-or.nl/or-trainingen/

Interpolis contact

Interpolis contact

Als u met Interpolis contact op wilt nemen dan kunt u verschillende dingen doen. U kunt bijvoorbeeld naar de website gaan van het bedrijf zelf. Hier vindt u vaak een paar telefoonnummers. Het kan zijn dat u in de war raakt van alle opties waar u uit kunt kiezen. Voor sommige vragen heeft u namelijk een bepaald telefoonnummer nodig terwijl u voor andere vragen weer een ander nummer nodig heeft. Niet alleen geldt dit voor het feit als u met Interpolis contact op wilt nemen, maar ook voor andere bedrijven. Als u bijvoorbeeld advies wilt krijgen over hypotheken of u wilt misschien wel juridisch advies, dan kunt u ook op een andere manier op een snelle wijze aan de juiste telefoonnummers komen. Er zijn namelijk websites dit allerlei contactgegevens verzameld waar onder andere de Interpolis contact gegevens onder vallen.

De juiste Interpolis contact gegevens

Als u zo snel mogelijk geholpen wilt worden door een bedrijf dan is het belangrijk dat u uw vragen al van tevoren heeft bedacht. Op deze manier kan de klantenservice u sneller helpen. Bij sommige bedrijven moet u andere telefoonnummers raadplegen voor verschillende zaken. Als u bijvoorbeeld met Interpolis contact op wilt nemen dan kunt u het beste eerst uitzoeken welke telefoonnummers geschikt zijn voor uw situatie en voor uw vragenrichting.

De juiste klantenservice

Voor een bedrijf is het belangrijk om niet alleen goed bereikbaar te zijn voor de klanten, maar ook dat deze klantenservice klantvriendelijk is. Het is daarom van groot belang dat Elk bedrijf aandacht schenkt aan hun klantenservice. Een goede klantenservice wordt meestal gekenmerkt door de volgende eigenschappen:

 • Klantvriendelijkheid
 • Inlevingsvermogen en begrip
 • Oplossingsgericht

Maar er zijn nog veel meer aspecten die van belang zijn bij een goede klantenservice. Als u een nieuw bedrijf heeft, let er dan op dat de klantenservice goed is.

http://deklantenservice.nl/bedrijven/interpolis-contact/

Zoekt u betonplaten?

Als u op zoek bent naar betrouwbare betonplaten dan raden we het u aan om dit eens via het internet op te gaan zoeken. Typt u maar eens “betonplaten” in bij de zoekbalk van uw favoriete zoekmachine. De kans is groot dat u een gigantisch overzicht krijgt van de diverse aanbieders die online hun betonplaten aan de man brengen. Ziet u daardoor door de bomen het bos niet meer? Geen nood, over het algemeen zijn de bedrijven op de eerste pagina aan te raden en kunt u via hun website alles lezen over hun producten en is het tevens vaak mogelijk om een offerte aan te vragen zodat u een inkijkje krijgt in de prijzen.

Zoekt u de betonplaten bij elkaar via het internet

Betonplaten zijn er in allerlei soorten en maten, daarom worden de betonplaten in Nederland over het algemeen in standaardafmetingen geleverd. Zo kan iedere aannemer van dezelfde grootte en ook dikte gebruik maken en dat is wel zo handig anders moet u het nog ter plekke bijsnijden en daar wordt u vast niet zo blij van. Beton is namelijk erg hard dus het is wel zo prettig om ze voorgefabriceerd in de juiste verhoudingen te krijgen. Dat scheelt enorm veel tijd en vooral energie.

Misschien zijn stapelblokken en keerwanden ook wel iets voor u

Als u werkt in de bouw, dan weet u hoe belangrijk betonplaten zijn. Zowel voor het interieur van een huis als het exterieur, overal wordt gebruik gemakt van deze betonnen platen. Kijkt u eens verder om u heen, dan ziet u dat er nog veel meer kan worden gedaan met beton. In vloeibare vorm kan het zelfs gegoten worden. De keuze zal ruim zijn en u moet keuzes maken met betrekking tot:

 • De dikte,
 • De afmetingen,
 • De toplagen
 • En kwaliteit.
http://www.betonindustrienoordwijkerhout.nl/producten/betonplaten/

Maandelijkse loonstrookje

Elke maand krijg je als werknemer het loonstrookje netjes opgestuurd. Zonder de loon die je overgemaakt krijgt kan je de hypotheek of huur van je huis niet betalen, de energiekosten niet betalen en kan je geen boodschappen in de supermarkt halen. Het is dan ook belangrijk dat het loonstrookje klopt en er geen fouten worden gemaakt. Veel mensen beseffen niet hoeveel werk het is om een loonstrookje in elkaar te zetten. Met name voor bedrijven met meerdere werknemers kan deze administratie erg veel tijd kosten. De tijd die werkgevers hierin steken, steken ze liever in andere belangrijke zaken. Het is dan ook een tijd van de maand waar geen enkele ondernemer naar uit kijkt. Ze zouden maar als te graag dit werk uit handen geven en laten uitbesteden. Ze zijn veel liever bezig met ander zaken, zoals het aansturen van werknemers etc.

 

Helaas moeten werkgevers veel tijd steken in de loonberekening en houden ze minder tijd over voor deze andere erg belangrijke zaken. De grootste reden dat dit zoveel tijd kost is, dat de salarissen per werknemer verschillen en ze rekening moeten houden met het cao. Een kleine fout kan fataal zijn voor een onderneming en het is dan ook erg belangrijk, dat de administratie nauwkeurig gebeurt. Dit geeft een indicatie hoeveel werk het is om een goede en overzichtelijke loonstrook voor de werknemers te maken. Daarom is het een erg goed idee om de salarisberekening uit te laten besteden bij een bedrijf die hier gespecialiseerd in zijn. Een dergelijk gespecialiseerd bedrijf is CBBS. CBBS heeft al jaren ervaring op het gebied van salarisberekening en kan alle wensen van jouw onderneming in vervulling laten komen. Bespaar een hoop tijd door de salarisberekening uit te besteden en je weet zeker dat de belastingdienst niet op je stoep komt te staan.

http://www.cbbs.nl

Korting zoek je zelf

Het internet heeft voor veel veranderingen gezorgd. Het meest opmerkelijke is dat we ongeloof veel verbonden zijn met elkaar door middel van het internet. De laatste paar jaren is het ongelooflijk hard gegaan. Je kan eigenlijk niet meer zonder internet gebruiken, of je nou wilt of niet. Alle applicaties die nu ontwikkeld worden willen zich verbinden met internet, zelfs als het niet eens zo ontzettend nodig lijkt. Denk hier aan een simpel puzzel spelletje voor op de mobiele telefoon. Zelfs die applicatie wil toegang tot het internet.

 

De innovaties en startups vliegen je om de oren. Elk weer met een beter idee dan de vorige. Denk bijvoorbeeld aan de startup die wilt de 3D-printer naar Nederland te brengen, en hoe? Via een online webwinkel waar je zelf gemakkelijk een printertje kunt bestellen die in 3D print. Gek is het helemaal niet. We gebruiken het internet allang niet meer voor alleen communiceren waar het oorspronkelijk voor was ontwikkeld. Het internet wordt overspoeld met internet winkels.

 

Het assortiment is gigantisch. Alles kun je vinden op het internet. Elke maat kleding is altijd wel ergens beschikbaar. Nooit meer van winkel naar winkel moeten wandelen. Het hele assortiment is slechts een paar enkele klikken van je verwijderd. De grote concurrentie bied de consument alleen maar meer voordelen. De online webwinkels die willen opvallen proberen hun prijzen te verlagen. Andere proberen de beste service te kunnen leveren, denk bijvoorbeeld aan de “voor 15:00 besteld morgen in huis”.

 

Het assortiment is niet alleen verleidelijk, ook de prijzen zijn soms te mooi om waar te zijn. Om er nog een schepje bovenop de te doen is de kans heel groot dat je een digitale kortingscode kunt vinden voor die paar leuke schoenen die je daarnet voorbij zag komen. Je kunt digitale kortingscodes voor bijna alles vinden. Een kortingscode voor een televisie? Hier heb je een kortingscode plasma discounter. De kortingscodes stoppen dus niet bij de kleding, voor bijna alles kun je wat extra korting vinden.

http://www.kortingscode-zoeken.nl/