Mulac.be
Image default
Woning en Tuin

Baden en douchen met Novellini

De badkamer is het centrum en vaak ook de meest intieme omgeving van het huis waarin men zelf woont. Het interieur van verschillende badkamers kan er van huishouden tot huishouden heel anders uit zien. Het materiaal dat gebruikt wordt in de badkamer is divers maar over het algemeen zijn er sanitair, tegels op wand en vloer, badkamermeubels, ligbaden, douchebakken en douchecabines in terug te vinden. Afhankelijk van de woning varieert dit vaak enorm in uitstraling, aan de ene zijde is dit natuurlijk een logisch gevolg van de omvang van de woning. In een grotere woning is vaak ook meer ruimte voor het inrichten van een meer uitgebreide badkamer terwijl in een stadsappartement de ruimte voor de badkamer vaak begrenst zal zijn. Maar aan de andere zijde ontbreekt het ook vaak aan een goed plan, goede badkamer ontwerpen zijn dan ook een must. Ook van kleine badkamers is met het juiste badkamerontwerp enorm veel van te maken. Geen grote formaten van Novellini douchecabines of baden maar misschien wel een inloopdouche wat meer ontwerpvrijheid geeft of een bad om in te douchen dat weer ruimte bespaart. Ook de Novellini Iris is een mogelijkheid, de deur in de zijwand van het bad geeft gemakkelijk toegang tot het bad en de douchewand voorkomt natte badkamers. Is men jong van en vormt het in bad stappen, naar verwachting, de komende 15 jaren geen probleem dan zijn ook de Novellini badwanden Aurora en de Rose PHV in de kleine badkamers met een ligbad op het wensenlijstje een prima optie.

Douchecabines met een statement

Mocht u echter de beschikking hebben over meer ruimte en één of meerdere badkamers, ook dan zijn er diverse Novellini badkamerproducten die in uw interieur niet misstaan. Wellness puur met de Sense baden, heerlijk om in te liggen door de goede pasvorm maar nog meer ontspanning bereikt u met de whirlpool uitvoeringen. De Sense serie lijkt eigenlijk een verzamelcategorie van allerlei verschillende modellen, een vrijstaand bad wisselt zich af met ligbaden met strakke en moderne vormen en hoekbaden met fraaie welvingen. Ook de douchecabines van Novellini doen graag een toegift als het op design en vormgeving aankomt. Beschikt u over een en-suite badkamer? Dan is de Nexus Dual (met of zonder stoomdouche uitvoering in de cabine) een perfecte keuze. Zelfs een solo plaatsing in de slaapkamer zou passend zijn voor deze veelzijdige Novellini douchecabine, zijn design geeft overal een passend statement af. Functioneel en comfortabel zijn weer de passende kenmerken van de Revolution, een kameleon omdat deze douchecabine bij uitstek geschikt is om een oud ligbad te vervangen. Niet alleen door zijn afmetingen die de opening, die achterblijft na het verwijderen van het ligbad, af te dekken maar ook door zijn vermogen om er een mooie verandering van te maken. Geen doucheplaats met veel acryl maar een mooie cabine die met zijn uitstraling een visitekaartje aan de badkamer afgeeft.

Betaalbare kwaliteit en design

Ook kostenoverwegingen zijn bij het renoveren van de badkamer een aandachtspunt. Novellini creëert onderscheidende producten, het is zeer waarneembaar dat zij veel aandacht besteden aan de vormgeving en materialen van hun ligbaden, douchebakken, douchecabines en andere producten. Bij mooie badkamerproducten hoort ook mooi blijven, zodoende besteden zij net zoveel aandacht aan de kwaliteit van de producten als aan het ontwerpen en stijlen ervan. Voor de overige materialen zoals het sanitair, de wandtegels en vloertegels maar ook de installatiematerialen en bouwproducten neemt u het beste een kijkje bij Sani-bouw. Een webshop met scherpe prijzen en badkamer aanbiedingen waaronder complete badkamers die zijn uitgerust met A-merken waaronder inderdaad ook een Novellini glazen wand voor een inloopdouche.